Öt hónapja kínozza egy rejtélyes betegség a tévésztárt

Ryan Sutter
Vágólapra másolva!
A The Bachelorette első nyertese, Ryan Sutter hónapok óta folyamatosan rosszul érzi magát, de az orvosok egyelőre nem jöttek rá, hogy mi a baja.
Vágólapra másolva!

Ryan Sutter egy sor Instagram-posztban számolt be arról, hogy az egészségével nincs minden rendben, öt hónapja különös tüneteket produkál a szervezete.

Ryan Sutter Forrás: Instagram/Ryan Sutter

Az egész azzal kezdődött, hogy tűzoltóként részt vett egy tizennyolc hónapos tréningen, aminek a végére nagyon elfáradt, de azt gondolta, majd elmúlik.

Nem lett igaza, sőt a néha már-már bénultságnak érzett fáradtságon kívül más tünetek is jelentkeztek: erős test- és izomfájdalmak, láz, éjszakai izzadás, viszketés, fejfájás, torokfájás, szédülés, émelygés – ezekre mind panaszkodott Sutter.

A világjárvány miatt természetesen a koronavírusra is gyanakodott, de több tesztje is negatív lett, egyelőre fogalma sincs, hogy mi történik vele.

Sutter az amerikai Nagy Ő női változatának, a The Bachelorette-nek a legelső kiadását nyerte meg 2003-ban, huszonöt férfi közül őt választotta a címszereplő, Trista Rehn. Még abban az évben az esküvőjüket is közvetítette a tévé, azóta is együtt vannak, két gyerek szülei.