Lélegeztetőgépre került Kis Grófo koronavírusos apja

Kis Grófo
Kis Grófo
Vágólapra másolva!
Kis Grófo mellett az apja, Nagy Grófo is elkapta a koronavírust, neki jóval súlyosabb tünetei voltak.
Vágólapra másolva!

Kis Grófo (Kozák László) már korábban megosztotta a koronavírussal kapcsolatot tapasztalatait, most az öccse a Blikknek elárulta, hogy az apjuk, Nagy Grófo, vagyis idősebb Kozák László is átesett a betegségen, sőt napokra lélegeztetőgépre került.

Kis Grófo Forrás: Instagram/Kis Grófo

"Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra" – mondta az öcs, a Gyémi néven szintén zenélő Kozák István.

"Előbb édesapánk lett rosszul, mentővel vitték kórházba, nem sokkal később lett beteg a testvérem, aki ugyanabban a kórházban lábadozott, ahol édesapánk... Édesanyánk már nagyon várja haza apukánkat, három nappal a betegek érkezése előtt az egész házat speciális eljárással fertőtlenítik" – tette hozzá István, akinek egyébként két koronavírustesztje is negatív lett, úgy tűnik, ő megúszta a fertőzést.