Esés és egy nagy meglepetés a Dancing with the Stars elődöntőjében

Vágólapra másolva!
Fenyő- vagy fahéjillatú, porcukros, karácsonyi hangulatú estét láthattak a TV2 szombat esti show-jának nézői. Nagyon felkészült az öt páros, a zsűri nem győzte dicsérni az energiát, az eleganciát, az ötletességet, a koreográfiát, a ruhákat, az összképet, főleg 9-es és 10-es osztályzatok születtek. Az hamar világos lett, hogy Pásztor Anna és Gelencsér Timi biztosan döntős lesz, de Tóth Dávidnak és Gabriela Spanicnak aggódnia kellett, még úgy is, hogy mindent beleadtak. 
Vágólapra másolva!
tv2

Az első kör után Pásztor Annáék álltak az élen, Gelencsér Tímeáék csak egy ponttal maradtak le tőlük. 38 pont volt Tóth Dávid és partnerének jussa, őket Győrfi Dánielék követték, Gabriela Spanic és partnere álltak a lista végén.

tv2

Íme az ő jive-előadásuk:

Egy ünnepi showtánc koreográfiával lépett parkettre Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars elődöntőjében:

Pásztor Annáék első 40 pontosa ezen az estén:

A második kör után Pásztor Anna és Köcse György maradt az élen, a maximális 80 pontot gyűjtötték be, ennél többet akkor sem tudtak volna, ha fél percig lebegnek a stúdióban. Gelencsér Timiék csak egy pontot hullajtottak el, úgy nézett ki, hogy ezzel simán meglesz a továbbjutás. Aggódnia kellett viszont a venezuelai sztárvendégnek, Gabriela Spanicnak, mert a zsűrinél nem álltak túl jól.

tv2

Az elődöntő második fordulójában Gabriela Spanic és Andrei Mangra cha-cha-chával lépett a parkettre:

Dániel és Stana Alexandra második tánca, amely közben elestek:

Brutális, amit Gelencsér Tímea és táncpartnere, Hegyes Bertalan művelt:

Este 11 után jött az eredményhirdetés. "Hősök vagytok" - dicsérte az elődöntő öt párosát Molnár Andi, Ördög Nóra pedig táncünnepet emlegetett, és jelezte, hogy nem tudja elképzelni a finálét Gelencsér Timi és Pásztor Anna nélkül. A show-ból végül kiesett Tóth Dávid és Lissák Laura - ezen leginkább Győrfi Dani lepődött meg, aki úgy tűnt, hogy búcsúzik.

Paso doble volt az utolsó táncuk, nézze meg alább: