Csalók miatt feljelentéssel fenyegetik Bódi Gusztiékat

Bódi Guszti
Vágólapra másolva!
Nyereményjátékkal próbálják átverni a csalók Bódi Gusztiék gyanútlan rajongóit, akik közül többen feljelentéssel fenyegetőznek.
Vágólapra másolva!

"Idegesítő és nagyon bosszantó, folyamatosan csinálják. Van, amikor Margót, majd Csabit, aztán engem használnak fel, hogy megvezessék az embereket. Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelezi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek" - mondta korábban Bódi Guszti, miután csalók bankkártya-adatokat csaltak ki a rajongóiktól.

Forrás: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek

A Ripostnak most azt is elárulta, hogy egy-két embert arra is rászedtek ezek az oldalak, hogy pénzt utaljanak. "Nem javult a helyzet... Folyamatosan hozzák létre az újabb kamuoldalakat. Mi megtettük újra a szükséges intézkedéseket, de sajnos nem tudjuk elégszer elmondani, hogy ne dőljön be ezeknek senki! Van olyan kamuoldal, aminek például nyolc követője van összesen, mégis rá tudott venni embereket arra, hogy megadják a bankkártyaadataikat. Sőt, volt olyan, aki már pénzt is utalt nekik" - mesélre.

vagy éppen azt állítja, hogy mi nem tartjuk be a szavunkat!" - tette hozzá.