A legfrissebb hírek szerint nagyon rosszul van Szilágyi István özvegye.

Jolika néni segítője, Baricz Dezső az ACNewsnak beszélt arról, hogy valószínűleg az özvegy a májusban tragikus körülmények között elhunyt színész sírjához sem tud most kilátogatni, aki 83. születésnapját ünnepelné. "Az özvegy nagyon rossz állapotban van. Valószínűleg azt sem tudja, hogy ma ünnepelné a 83. életévét a férje" - mondta.

Az már korábban kiderült, hogy a daganat rosszindulatú, de pillanatnyilag nem tudok többet mondani az állapotáról, mert napok óta nem tudom elérni az ózdi kórházat, ahova beszállították. Múlt hét kedden tudtam vele utoljára beszélni, azóta sajnos lemerült a telefonja, a testvére pedig nem viszi be a készüléke töltőjét. Akkor még a kórház elmondta, hogy hazaengedik Jolika nénit, de jeleztem, hogy életveszélyes a háza, a katasztrófavédelem lakhatatlanná nyilvánította. Nincs hova mennie" - mesélte.

Forrás: Tények

"A ház egyelőre le van zárva. A macskáját, a tyúkokat, a kakasokat, amiket tartott, elajándékoztuk a beleegyezésével. Ennek az intézése is a családra marad, de nagyon bízom abban, hogy Jolika néni még sokáig köztünk lesz, azonban az biztos, hogy a régi otthonába nem mehet vissza. Az is kérdés, hogy lesz-e valaha még olyan állapotban, hogy saját magát ellássa" - tette hozzá.