Egy többhetes reality ér hamarosan a végéhez a TV2-n, a rusztikus valóságshow-ból ezúttal ketten is távoztak.

Mint korábban írtuk, egy kínos eset, konkrétan csalás miatt meg kellett ismételni a Farm párbaját, amelyen elsőre Vasvári Vivien esett ki. Lélekben már otthon volt, tervezette az otthoni dolgait, de visszahívták, és másodjára nem kegyelmezett Terecskei Ritának, kiejtette az énekesnőt. A probléma csak az volt, hogy pár nap alatt a luxusfeleség roppant népszerűtlen lett a többiek körében, szinte mindenki ellenfelét várta vissza.

Pozíciója azonban nem romlott különösebben, mert innentől kezdve már nem csapatjáték a Farm VIP, hanem egyéni küzdelem: jóformán mindegy, hogy a maradék két napban barátok veszik körbe vagy mufurc riválisok. Viviennek a következő feladatnál is igencsak rezgett a léc, majdnem ő bukta el az ügyességi játékot, de volt olyan, aki nála is lassabban végzett – az a Sydney pottyant ki végül a játékból, aki miatt meg kellett ismételni Terecskei párbaját.

Sydney van den Bosch is kiesetttv2

„A sírás kerülget" – mondta a kieső pityergős hangon Syndey, majd nem csak kerülgette, sírt is a kamerák előtt. „Nem gondoltam, hogy ennyire közel kerülnek hozzám a csapattársaim, nagyon fognak hiányozni" – hüppögött, majd elvitte őt Gáspár Zsolti a kis traktorával. Két adás maradt, pénteken döntő.