Feltámad a True Blood

True Blood
Vágólapra másolva!
A Schwarzenegger-féle Conanból sorozat lesz, a Walker, a texasi kopó új szereplővel újraindul, a Dexter folytatódik – miközben felkészül a True Blood.
Vágólapra másolva!
HBO

Rebootok, remake-et és folytatások évei ezek a tévéiparban, lassan az összes régi nagy sorozat kap valamilyen feldolgozást, folytatást, vagy legalábbis felmerül az ötlet. Mint írtuk, több év után feltámad Dexter, Walker pedig fiatalodott vagy negyven évet és új arcot is kapott. A legfrissebb hír, hogy a True Boodot is elővették, újra sorozat lesz belőle – írta a Variety. A True Bloodból hét évad készült az HBO-ra, 2007 és 2014 között volt képernyőn.

True Blood HBO

Roberto Aguirre-Sacasa lesz az író, Jami O'Brien producerkedik majd az új sorozat mellett, de ott lesz a csapatban az eredeti sorozat kreátora és showrunnere Alan Ball, ezúttal producerként. Egyelőre nem tudni arról, hogy mely színész tér vissza eljátszani a karakterét, de biztosan meg tudnak győzni párat. A Walking Dead már lejtmenetben, két spinoffja nem olyan erős: visszatérnek a vámpírok a tévébe és nyugdíjazzák a zombikat?