Egy barátja talált rá az ismert színész holttestére

OK! Magazine Pre-Oscar Party - Arrivals Celebrities GettyImageRank3
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 23: Actor Tommy "Tiny" Lister attends OK! Magazine Pre-Oscar Party - Arrivals at Greystone Manor Supperclub on February 23, 2012 in West Hollywood, California. Allen Berezovsky/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt Tommy Lister amerikai színész és pankrátor, a holttestére egy barátja talált rá.
Vágólapra másolva!

62 évesen meghalt Tommy Lister, a holttestét a lakásában találták meg, miután nem reagált a barátai telefonhívásaira. Ügynöke, Cindy Cowan szerint a színésznek a halála előtti héten a koronavírusra jellemző tünetei voltak, a tesztje azonban negatív lett – így egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a halálát.

Tommy "Tiny" Lister Forrás: AFP/2012 Getty Images/Allen Berezovsky

A 196 centiméter magas, de Tinynak, Picinek becézett Lister kétszáznál is több filmben és sorozatban közreműködött 1984-től kezdve, a pályája elején olyan filmekben láthattuk, mint a Szökevényvonat vagy a Beverly Hills-i zsaru II. Később Az ötödik elem-ben Lindberg elnököt játszotta, a Végre péntek-kel kezdődő Péntek-sorozatban ő volt Deebo, de újabban például A sötét lovag-ból is emlékezhetnek rá a nézők.

Sorozatok közül olyanokban tűnt fel, mint a Nehéz napok egy Föld nevű bolygón, a Matlock, a Kaliforniába jöttem, a Walker, a texasi kopó, a Vészhelyzet, az Egyről a kettőre, a New York rendőrei vagy a Star Trek: Enterprise.

Szinkronmunkákat is szívesen vállalt (Zootropolis – Állati nagy balhé, Peca-tanya), miközben a pankrációba is belekóstolt, a ringben Z-Gangsta néven szerepelt a WCW pankrátorliga mérkőzésein.