Óriási küzdelem után megvan a Farm VIP győztese

farm vip
Vágólapra másolva!
Több hét után megvan a TV2 tanyán felvett valóságshow-jának nyertese.
Vágólapra másolva!

Tizennégyen költöztek augusztusban a viszonylag jól felszerelt farmra és a huzatos pajtába, eleinte két csapat vetélkedett. Sorra estek ki a játékosok, az utolsó négybe Horváth Éva, Vasvári Vivien, Novák Zalán és Kucsera Gábor jutott be. Egy nappal a finálé előtt búcsúzott az egykori szépségkirálynő, a szívós luxusfeleség ezzel elnyerte a legjobb női játékos címét – más kérdés, hogy ezzel sokra nem ment, mert az utolsó adásban egy erőt és kitartást igénylő feladatban végül alulmaradt.

Így létrejött az a döntő, amelyet sokan látni akartak, a sárga és a piros csapat két erős embere maradt a végére, akik ráadásul barátok is lettek az összeköltözés után. Két kemény sportember maradt tehát, akik valószínűleg sok néző rokonszenvét is elnyerték, mert végig becsülettel mentek előre, nem panaszkodtak, híján voltak az intrikának – nem taktikáztak különösebben, csak tették a dolgukat.

Komplex feladatok vártak a döntősökre, kellett az erő, a kitartás, a gyorsaság, és persze a szerencse is. Novák Zalán már az első feladatnál szerencsésebb volt, hamarabb találta meg a szénaboglyában az üveget, benne az üzenettel, onnantól kezdve Kucsera Gábor volt hátrányban. A vége felé megjelölt fadarabokat kellett megtalálniuk egy erdőben, hogy azok összekötésével készítsenek valamiféle botot, egy kulcs lehalászáshoz – itt majdnem fordított a kajakos. Végül az Exatlon egykori szereplője teljesített legjobban, ő nyerte a reality-t és a 11 millió forintos fődíjat.