Tóth Vera: Kevesebb a koncert, mégsem ülök tétlenül

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Több újdonsággal készül Tóth Vera, erről az Instagramján mesélt a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

"Jó volt ezen a héten dolgozni egy kicsit. Az online tér uralkodik, így most meg kell megbírkózni az üres nézőterek látványával, de tudom, érzem, hogy a képernyőkön túl kultúrára, szórakozásra, szabadságra éhes emberek várnak minket, és nyomják meg az "ok-t" a klaviaturán, a művészetért...

Ugyanakkor, ha egy pillanatra is elkezdem sajnálni magam, mindig arra gondolok, hogy mást is megérint, nem csak engem, most nagyon sokan keresik a számításukat, elveszítették az állásukat, nem látják a jövőt. Azt hiszem, ki kell tekinteni a saját burkunkból, és közösen kell létrehozni azt az energiát, ami segíthet túlélni ezeket a hónapokat... Ehhez tényleg nagyon meg kell változzunk, mert a megszokott, eddigi viselkedésmintáinkat, reakcióinkat el kell felejteni és egy más, új szemlélettel nyílni a világ felé. Nincs más út, csak a kitekintés, a figyelés és az éberség" - írja.

"Az online koncertek, színdarabok, beszélgetések reménymorzsák nekünk, nektek. Maradjatok velünk ilyen formában is. Szóval, annak ellenére, hogy kevesebb a koncert, mégsem ülök tétlenül. Alkotunk, teremtünk, felveszünk, írunk, dalolunk, magunkba merülünk. Nemsokára sok új dolgot mutatok, addig is nézem ezeket a fotókat, nézem magamon a fellépőruháimat, amik már isten tudja mikor voltak rajtam utoljára" - áll a bejegyzésben.