Egy sztárnak a nemére is rosszul tippeltek a Nicsak, ki vagyok?-ban

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada december 13-i adásában nagyon meglepődtek a sztárcsapatok, a produkción fodrászként is dolgozó Zsidró Tamásra, illetve Győrfi Pálra senki sem gyanakodott. A műsorban utolsóként a Denevért leplezték le, a maskara alatt Horváth Tamás rejtőzött – pedig először még Horányi Julira, Balázs Andreára is tippeltek.
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? új adásában először Zsidró Tamás, majd Győrfi Pál is lelepleződött, a harmadik körre a Denevér és a Méhecske maradtak versenyben.

Elsőként a Jonas Brothers slágerével lépett színpadra a Denevér, akit az első körben még nőnek hittek a sztárok, de most már kimondottan férfiakban gondolkodtak. Király Viktor és Mádai Vivien egyaránt meg volt róla győződve, hogy Horváth Tamást hallották, Kajdi Csabának Náray Tamás ugrott be.

Az új segítség az volt, hogy a Denevérre leadott összes név közül Tilla mondott hármat, aki biztosan nem lehet a maszk mögött. Kiderült, hogy Kajdiék csapata Horányi Julira, Bebére és Náray Tamásra biztosan rosszul tippelt, Ábel Anitáék jelöltjei közül Mautner Zsófiát, Bódi Csabit és Torres Danit zárták ki. A végső tipp mindkét csapatnál Horváth Tamás lett.

A Méhecske a Honey, Honey-val állt elő, még Yvonne Dederick is szóba került, Kajdinak eszébe jutott Tatár Csilla. Ábel Anitáéknál az összes tipp közül kizárták Szandit, Pásztor Annát és Földes Esztert, Kajdiék jelöltjei közül Adát, Iszak Esztert és Eke Angélát húzták ki. Végül Ábel Anitáék Metzker Viktóriára, Kajdiék pedig Csisztu Zsuzsára tették a voksukat.

Következett az este utolsó leleplezése, kiderült, hogy a Denevér jelmeze tényleg Horváth Tamást rejtette – így ebben az adásban mindkét csapat egy pontot kapott, az összesítettben 4-3-ra vezetnek Kajdiék. Azt továbbra sem tudjuk, hogy a Méhecske ki volt.