Ennyire még nem lepődtek meg a sztárok a Nicsak, ki vagyok?-ban

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada december 13-i adásában elsőként Zsidró Tamásról került le a maszk, másodikként pedig a sakkfigura Királyt leplezték le: a jelmezt Győrfi Pál viselte.
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? új adásában először a produkción fodrászként is dolgozó Zsidró Tamásról derült ki, hogy átverte a sztárokat: senki nem gondolta volna, hogy őt rejti a TV jelmeze.

A második kört a Méhecske nyitotta az I'm So Excited-dal, ami után Pápai Joci egyre inkább meg volt győződve arról, hogy egy sportolót láttak, miközben Király Viktor Kozma Orsi mellett kardoskodott. Tilla kapott egy kapszulát, amiből két szót olvasott fel a versenyzővel kapcsolatban: "Alexandra" és "címlap" – ami után Kajdi Csaba csapata Csisztu Zsuzsát jelölte meg, Ábel Anitáék Metzker Viktóriára szavaztak.

A Király a U Can't Touch This-t adta elő, a produkciója után többek között Ákos és Varga Viktor neve is felmerült. A vele kapcsolatos két szó a "mikrofon" és az "internet" volt, Kajdiéknak ez alapján Dobrády Ákos lett a közös tippjük, miközben Ábel Anitáék Buza Sándort választották a saját tippjeik közül.

A Denevér a The Sound of Silence libabőrt okozó előadásával jól meglepte a sztárokat, hisz mély férfihangon énekelt, míg az előző körben még nőnek gondolták, Dér Henit vagy Balázs Andreát sejtették a jelmez mögött – most viszont már inkább Csipára, Bebére, Mező Misire, Hujber Ferencre, Bódi Csabira, Puskás Petire gyanakodtak. A segítségnek szánt két szó nála a "vasalás" és a "diéta" volt, de ez nem nagyon vitte közelebb a megoldáshoz a tippelőket: Kajdiék végül Mező Misire voksoltak, Ábel Anitáék Bódi Csabit jelölték meg.

Kajdi úgy döntött, hogy a Méhecske menjen tovább, Ábel Anita pedig a Denevértől szeretett volna meghallgatni még egy produkciót, így másodikként a Királyt leplezték le: a jelmezt Győrfi Pál viselte, mindenkinek leesett az álla, pontot megint nem kapott senki.