Gelencsér Tímea táncpartnerét érzelmileg megviselte a verseny

Gelecsér Tímea és Hegyes Bertalan (Dancing with the Stars)
Vágólapra másolva!
Hegyes Bertalan először el sem akarta hinni, hogy ki lesz a párja a TV2 show-jában - erről az Instagramján írt, miután Gelencsér Tímeával megnyerték a Dancing with the Starst.
Vágólapra másolva!

"Neeem, nem hiszem el, tuti nem hiszem el! Ez a reakcióm vált szállóigévé a DWTS szerkesztőségében az első epizód forgatásakor, amikor megtudtam, hogy Gelencsér Timivel fogok táncolni a műsorban, még augusztusban, annyira boldog voltam" - kezdte a bejegyzést a profi táncos.

"Most pedig itt vagyunk az utolsó epizód után, decemberben, és ugyanezzel a mondattal szeretném feldolgozni, hogy megnyertük a Dancing With The Starst Timivel! Felfoghatatlan az örömünk, és szavakkal nem tudom kifejezni az érzéseimet, valószínűleg láttátok, hogy hányszor eltört a mécses az adás alatt... Érzelmileg annyira megterhelő volt, (persze jó értelemben), hogy nem is tudtam még feldolgozni teljesen! Iszonyúan hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített nekünk a műsorok alatt, és legfőképpen nektek, hiszen a ti segítségetekkel élhettük meg ezt a csodát, amit egyikünk sem fog elfelejteni. Soha. Szó, ami szó: nagyon-nagyon szépen köszönjük mindenkinek a támogatását, szavazatát, örök hála nektek, reméljük, hogy sikerült olykor-olykor mosolyt vagy esetleg könnyeket csalnunk az arcotokra" - üzente közös képük mellett.