Szegedi Fecsó idén mutatta be új, Vivi nevű barátnőjét, akivel a Love Bistróban szerepelt együtt, de azóta már ők is szakítottak. "Nem szeretem, ha valaki meg akar engem kötni, én sosem leszek az, akit korlátozni tudnak majd a nők. Fél év után egyre többször mondták meg nekem, mit hogy tegyek. Nekem ez nem jön be" - mondta.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Öt év után szakított Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina - derült ki decemberben. "Néhány hete hozták meg a döntést. Leültek és megbeszélték, hogy jelenleg teljesen máshogy képzelik el a jövőjüket. Nem volt vita, nincs harmadik, egyszerűen az elmúlt hónapok történései őket is gondolkodásra késztették, ahogyan sok mindenki mást is, és rádöbbentették őket arra, hogy a kapcsolatukat ilyen formában nem folytathatják" - mondta egy ismerősük.

Görgényi Fruzsina, Instagram

Idén szakított párjával, gyerekei apjával a Dancing with the Stars harmadik helyezettje, Pásztor Anna. Az énekesnő 30 év után lépett ki a kapcsolatból. "Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk" - árulta el.

Forrás: TV2

Szitén 2020-ban ment tönkre Katona Gitta szépségkirálynő, gasztroblogger és Futács Márkó focista kapcsolata. A 2014-es Miss Intercontinental Hungary, a 2014-es Magyarország Szépe első udvarhölgye két kisgyerekkel maradt magára. Mint bejegyzéséből kiderül, párja megcsalta, ő pedig képtelen megbocsátani.

Forrás: Instagram/ Futács Gitta