2020: váratlan szakítások, válások a magyar sztárvilágban

curtis
pásztor anna
vastag csaba
zséda
Vágólapra másolva!
Sokakat meglepett, mikor kiderült, hogy 30 év után szakított Pásztor Anna, de idén ment tönkre Vastag Csaba ötéves kapcsolata, Weisz Fanni és Curtis házassága. De rajtuk kívül is volt jó pár szerelmi bonyodalom az évben: kimondták Szegedi Fecsó válását, aki közben egy tévéműsorban bemutatta új, Vivi nevű barátnőjét, akivel szintén túl vannak a szakításon - így ő kétszer is szerepel a listán. Nézze meg, mely magyar sztárok kapcsolata ment tönkre 2020-ban.
Vágólapra másolva!

Nyáron derült ki, hogy Zséda és férje húsz év után külön utakon folytatják az életüket, elváltak. Az énekesnő és orvos párja több hónappal a hír nyilvánosságra kerülése előtt, még a télen váltak el, csendben, diszkréten.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Curtis a közösségi oldalán árulta el augusztusban, hogy már nincsenek együtt kisfia anyjával, Krisztával. "Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást" - írta akkor az oldalán.

Forrás: Curtis/Instagram

Nagy Bogi és Varga Szabolcs a Sztárban Sztár+1 kicsi második évadában kerültek közel egymáshoz, két évig voltak együtt, de idén ők is a szakítás mellett döntöttek. "Erről nem fogok többet beszélni, kérlek szépen, értsétek meg" - mondta szűkszavúan a fiatal énekesnő.

Forrás: Facebook/Nagy Bogi

Márciusban derült ki, hogy a válás mellett döntött Konkoly Ági és férje, a szépségkirálynő nem tudta megmenteni a házasságot, és egyedül maradt két kislányával. A hír szinte mindenkit meglepett, hisz nagyon boldog családi képekkel árasztották el az Instagramot, ahol egyébként a szakítást is közölték.

Forrás: Konkoly Ági / Instagram

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a közösségi oldalukon jelentették be júliusban, hogy a különválás mellett döntöttek. Akkor már lehetett sejteni, hogy valami gond van a házassággal, a rajongók többször rá is kérdeztek, hogy együtt vannak-e még.

Forrás: Instagram/Weisz Fanni

Másfél évvel a szakítást követően hivatalosan is elvált Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó, a válást 2020 novemberében mondta ki a bíróság. Bár sokáig úgy tűnt, a felek nem tudnak megállapodni, ráadásul márciusban, az első tárgyaláson az indulatok is elszabadultak. Hosszú ideig ment a vita, többek között a gyerektartás összegén, de úgy tűnik, mára újra jóban vannak.

Lapozzon egyet tovább, és nézze meg a többieket is!