13 év után összejött a Maffiózók stábja, kiderült pár régi titok

Vágólapra másolva!
Az HBO nagy sikere, a Maffiózók, a The Sopranos 1999-ben startolt, 2007-ben lett vége, minden idők egyik legnagyszerűbb sorozatának tartják, kihagyhatatlan a top 10-es listákról. 
Vágólapra másolva!

A legfőbb szereplő, James Gandolfini sajnos már meghalt, de a társaság nagy része összejött - most a vírus miatt a neten -, hogy jótékonykodjon egyet a Steve Buscemi által támogatott alapítvány, a Friends of Firefighters javára. 100 ezer dollár került a számlára két év fél óra alatt, Buscemi mellett ott volt Lorraine Bracco, David Chase, Edie Falco, Michael Imperioli, Robert Iler, Drea de Matteo, Tim Van Patten, Steve Schirripa, Jamie-Lynn Sigler, Maureen Van Zandt, Steven Van Zandt, többek között.

A beszélgetés során több érdekességre fény derült, amit talán a sorozat nagy rajongói sem tudnak. Az egyik, hogy Bruce Springsteen, aki Steven Van Zandt zenésztársa és barátja évtizedek óta, majdnem szerepe kapott a Maffiózókban, ő lett volna Silvio Dante testvére. Ez végül nem így lett, de Van Zandt elmesélte, hogy a Spingsteen-turnékra elvitte a felvett Sopranos-epizódokat kazettákon vagy DVD-ken, ezeket a banda együtt nézte nyugalamasabb óráiban. Itt a teljes beszélgetés: