Kiosztotta Király Viktort a Nicsak, ki vagyok? harmadik kiesője

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
Ezen az estén is három leleplezés volt a Nicsak, ki vagyok?-ban, a legvégén a Pók vette le a maskarát, továbbjutott a Baba.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, december 20-i adásban a Molylepke mutatta meg tehát elsőnek, kit rejt a maskara: Radics Gigi volt. A Vihar volt a második kieső ezen az estén, Bódi Margó fedte fel magát, őt mindkét csapat kitalálta, ezzel szereztek egy-egy pontot.

TV2

A mai show utolsó szakaszában a Pók lépett fel elsőként, ez volt a harmadik produkciója. Barta Sylviát emlegette Mádai Vivien, Pápai Joci ragaszkodott Majoros Hajnalkához, és ugyanígy vélekedett Csonka Bandi is. Tatár Csilla neve is elhangzott, Hevesi Krisztát is bedobták a zsűritagok, végül az egyik csapat Megyeri Csillát emlegette, a másik Majka élettársára tippelt.

Nicsak, ki vagyok? TV2

A Baba volt az este utolsó fellépője, ő is harmadjára volt ebben az adásban. Horváth Csengét hozták szóba, Fésűs Nelly lányát, Péter Szabó Szilviát is gyanították a maskara alatt, Kajdi Csaba pedig Temesvári Andreát akarta látni. „Fiatal, ismertségre vágyik" – tűnődött Mádai Vivien, egészen vad tippek is jöttek, például Freddie. Ugyanarra a szereplőre mondtak Anettkát és Oroszlán Szonját is, noha 30-40 centi különbség van köztük.

A legvégén kiderült, hogy a Baba megy tovább, a Pók pedig lelepleződött, a több műsorban látott (mostanában a LifeTV-n rendre felbukkanó) Hevesi Kriszta volt. Király Viktor zsűritag lelkesen ünnepelt, mondván, hogy ő megmondta előre, de Hevesiné azonnal kiosztotta, mert az énekes a nevét sem tudta, ráadásul szexológusként emlegette, holott ő szexuálpszichológus.

A show jövő január 3-án folytatódik a középdöntővel.