Már a második gyereket tervezi Debreczeni Zita és Gianni

Gianni, Debreczeni Zita
Vágólapra másolva!
Debreczeni Zita és Gianni kisfia három hónapos: az idei lesz az első karácsonya, amire nagyon készülnek a szülők – miközben szeretnének majd második gyereket is.
Vágólapra másolva!

Először tölti hármasban a karácsonyt Debreczeni Zita és családja, hisz Giannival közös kisfia, Gianfranco augusztus végén született.

A karácsonyi készülődésről Gianni mesélt a Blikknek: "Zita imádja a karácsonyt, ezért már november közepén elkezdtek beszivárogni hozzánk a karácsonyi manók" – kezdte.

Gianni és Debreczeni Zita Forrás: Gianni, Instagram

"Ebben a covidos időszakban annak tudok örülni, hogy sok időt tölthetek a családommal, igyekszem úgy tekinteni ezekre a hetekre, hogy félig teli van az a bizonyos pohár, és nem félig üres. Csak azt sajnálom, hogy haza, Olaszországba nem tudunk most utazni, pedig alig várom, hogy a kisfiam láthassa az ottani életet is. Olaszul beszélek vele, kétnyelvű gyerekként fog felnőni" – mesélte a séf, majd az is kiderült, hogy mindenképp szeretnének második gyereket is Zitával.

"Egyelőre a törpére koncentrálunk, de ha úgy alakul majd, újra belevágnánk a lombikba. Ez azonban még a jövő zenéje, majd meglátjuk, mikor érkezik el az idő erre. Azt szoktam mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, ha itt lesz az ideje" – magyarázta.