2020-ban sem maradtak erotikus képsorok nélkül a tévézők: a Normális emberek-ben normális, emberi szexet láthattunk, egy olasz színésznő meztelenül próbálta elcsábítani Nicole Kidmant, a Lovecraft Country vagy a Ratched is mutatott pár érdekességet, Elle Fanning pedig a pályafutása során először vetkőzött le teljesen a kamerák előtt. Nem feltétlenül a legszebb, legromantikusabb jeleneteket szedtük össze, de ilyen-olyan okból mindegyik emlékezetes volt. Lássuk!

2020 egyik jól sikerült sorozata volt a Sally Rooney regényéből készített Normális emberek, amely a címéhez híven két hétköznapi fiatalt, az ő szerelmüket mutatta be. Az alkotók ehhez két kellően szimpatikus színészt is találtak Daisy Edgar-Jones és Paul Mescal személyében, akik között a szexjelenetek is működtek, hisz normális, emberi szexet láthattunk velük – a filmekre sokszor jellemző túlzások, megjátszott szenvedély, hamis tűzijáték nélkül. Az együttléteikről itt talál egy videós összeállítást, alább róluk egy jellemző kép.

Forrás: Hulu

A tévés és filmes pucérkodásra szakosodott honlapok egyike, a Mr. Skin az éves toplistája második helyére is a Normális emberek-ből választott egy képsort – amikor Edgar-Jones karaktere meztelenül szelfizett –, az első helyre Kate Winslet és Saoirse Ronan ágyjelenete került az Ammonite című kosztümös filmből.

A Mr. Skin tízes listáján tehát a Normális emberek az első tévésorozat, de azon kívül is találunk még öt képernyős produkciót, vagyis 2020-ban a filmek kerültek kisebbségbe, már ami a meztelenkedést illeti. Rögtön a harmadik helyet az Akik mi vagyunk szerezte meg, amin nincs is mit csodálkozni, hisz a Vakító napfényben és a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino készítette – tőle pedig már korábban is láttunk pár emlékezetes szexjelenetet. A Mr. Skin az Akik mi vagyunk-ban leginkább Beatrice Barichella melleire figyelt fel, ezen sem lepődtünk meg különösebben:

Forrás: HBO

Emlékezetes volt egy másik olasz színésznő, Matilda De Angelis debütálása is, aki Nicole Kidman, Hugh Grant és Donald Sutherland HBO-s produkciójában, a Tudhattad volna című minisorozatban kapta első nemzetközi szerepét – és egyből meg is mutatta magát anyaszült meztelenül. Az általa játszott Elena egy edzőterem öltözőjében futott össze Kidman karakterével, és nem igazán zavartatta magát, amikor beszélgetésbe elegyedtek:

Forrás: HBO
Forrás: HBO

Az H. P. Lovecraft világát megidéző Lovecraft Country-ban is volt bőven szexjelenet, azok egy része azonban kimondottan véres, erőszakos vagy csak simán gusztustalan volt – a női főszereplőt, Jurnee Smollettet viszont szívesen néztük meztelenül, amikor végre egymásnak estek a kiszemeltjével. Miután a feszültség kezdettől fogva tapintható volt közöttük, az együttlétüket csak izgalmasabbá tette, hogy viszonylag későn, az ötödik epizódban került rá sor.

Forrás: HBO

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!