Igazából szerelem, Reszkessetek betörők! - filmek az ünnepekre

Maman j ai rate l avion
Macaulay Culkin, a reszkessetek betörők sztárja
Vágólapra másolva!
Az idei ünnep más lesz, mint az eddigiek, de a TV2 Csoport most sem töri meg a hagyományt – változatos, különleges műsorokkal várja a család minden tagját a képernyők elé. Kedvére válogathat mindenki a kínálatból – a legnagyobb filmsikerek, országos TV premierek, családi animációs filmek, sajátgyártású tartalmak és a sport, zenés és gasztro műsorok is repertoáron lesznek a felhőtlen szórakozásért - áll a TV2 közleményében.
Vágólapra másolva!

Ezen a karácsonyon is képernyőre kerülnek a klasszikus kedvencek a TV2-n. Hiszen, hogy is lehetne karácsony Sissi vagy Reszkessetek betörők nélkül? Előbbi első részét – A magyarok királynéja című epizódot - december 24-én tűzi műsorára a csatorna. Másnap folytatódik Romy Schneider főszereplésével Az ifjú császárné, majd 26-án a Sorsdöntő évek következik. Szenteste jön sokak kedvence, a Reszkessetek, betörők! Macaulay Culkinnal, majd másnap a Reszkessetek, betörők! – Elveszve New Yorkban, ami után december 26-án a harmadik részt is vetíti a csatorna.

Szintén december 24-én, Kevin után érkezik a Káosz karácsonyra az Oscar-díjas Diane Keaton főszereplésével. Karácsony másnapján 19 órakor országos tévépremier lesz a TV2-n: az Instant család című amerikai családi vígjátékban Mark Wahlberg és Isabela Moner az örökbefogadást fontolgatják. Nem telhet el karácsony az Igazából szerelem nélkül: december 26-án este a már jól ismert londoni életek és szerelmek találkoznak parádés szereposztásban.

December 27-én a Tények után, dupla résszel indul a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozata, a Doktor Balaton, amelyet utána hétköznap esténként láthatnak a nézők. Doktor Balaton után újabb tévépremier lesz: az Álommeló című romantikus vígjátékban a gyönyörű Maya (Jennifer Lopez) csap be mindenkit.

December 28-án, hétfőn este a napi sorozat után 19:35-től indul útjára az Exatlon Hungary legújabb évada Palik László műsorvezetésével az egzotikus Dominikai Köztársaságból, ahol folytatódik a Bajnokok és Kihívók örök harca.

December 30-án késő este ismét egy országos tévépremiert mutat be a TV2. A Mándoki Soulmates ünnepi filmjében a neves magyar zenész és producer, Mándoki László a rock-kultúra meghatározó alakjaival lép fel a ManDoki Soulmates nevű formációval.

December 31-én este jön a Sztárban Sztár a javából – Szilveszteri különkiadása. Benne a népszerű show-műsor adásainak legjobb pillanataival, és exkluzív kulisszatitkokkal Tilla műsorvezetésével.

Január 2-án 14:25-től Havasi Balázs lenyűgöző koncertje kerül a TV2 képernyőjére, melyet aznap 23:15-kor a Super TV2 is műsorára tűz. Január 3-án este pedig folytatódik a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, ahol vasárnap esténként Kajdi Csaba, Mádai Vivien, Pápai Joci, illetve Ábel Anita, Csonka András és Király Viktor próbálják megfejteni, ki lehet a maszk mögött.