Korábbi sztárok, akik ma bolti eladóként, rendőrként dolgoznak

- Phoebe Cates
- Rick Moranis
- Angus T. Jones
címlapkép eltűnt sztárokról
Vágólapra másolva!
Volt már rá nem egy példa, hogy valakinek elege lett a hírnévből, a rivaldafényből, és hátat fordított a sztárvilágnak, mások pedig egyszerűen nem kaptak elég munkát a megélhetéshez. Ilyen vagy olyan okból, de több korábbi sztárról tudunk, aki ma már inkább eladóként vagy rendőrként dolgozik, civil munkát végez – igaz, némelyiküket még láthatjuk a vásznon vagy a képernyőn, de korántsem annyit, mint annak idején.
Vágólapra másolva!

Geoffrey Owens

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca

2018-ban egy vásárló egy bolti kassza mögött, zöldségeket pakolva szúrta ki Owenst, akit a nyolcvanas, kilencvenes években még egy ország figyelt a The Cosby Show-ban. A színész a Trader's Joe nevű üzlethálózat egyik boltjában dolgozott 11 dolláros órabérért, a fotói azonban hamar elterjedtek az interneten, így a rengeteg támogató üzenet mellett pár kisebb munkát is kapott: az utóbbi években olyan sorozatokban tűnt fel, mint az NCIS: New Orleans vagy a Milliárdok nyomában.

Dylan Sprouse

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Palvin Barbara szerelme gyerekként még a Disney sztárja volt, ikertestvérével, Cole-lal együtt ők voltak a Zack és Cody címszereplői. Cole jelenleg a Riverdale-ben látható, Dylan viszont csak kilenc év elteltével vállalt nemrég újabb tévés munkát – egyébként ma már inkább a sörfőzésre koncentrál, ő az egyik alapítója és vezetője egy brooklyni főzdének, az All-Wise Meaderynek, amivel az Interview magazintól ki is érdemelte az Amerika legfiatalabb sörfőző mestere címet.

Phoebe Cates

Forrás: Warner Bros.

Jobbára a nyolcvanas évekből, például a Változó világ-ból vagy a Szörnyecskék-ből emlékezhetünk rá – 1989-ben viszont férjhez ment Kevin Kline-hoz, két gyerekük is született, és onnantól kezdve minden megváltozott. A színésznő számára a család lett az első, a további forgatások, a sztárság helyett inkább otthon maradt a gyerekekkel. 1994 óta egyetlen szerepben láthattuk, 2005-ben pedig a New York-i Upper East Side-on nyitotta meg elegáns butikját, a Blue Tree-t.

Rick Moranis

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Theo Wargo

Úgy néz ki, hogy a Drágám, a kölykök összementek készülő rebootjában megismétli 1989-es szerepét, de egyébként 1997-ben visszavonult, utána már csak a hangját kölcsönözte különféle produkciókhoz, szinkronmunkákból élt. A felesége halála után döntött így: „Egyedülálló szülő vagyok, és úgy éreztem, túl nagy feladat nevelni a gyerekeimet, miközben a filmforgatások miatt utazgatok. Szóval tartottam egy kis szünetet. Aztán a szünet egyre hosszabb lett, én pedig rájöttem, hogy nem is hiányzik ez az egész" – mondta 2005-ben.

Lapozzon, tudunk még pár egykori sztárról, aki szakmát váltott, hátrébb húzódott a rivaldafényből!