Smaltig Dalma gyászol, koronavírusban meghalt a nagymamája

Smaltig Dalma
Vágólapra másolva!
Smaltig Dalma a közösségi oldalán árulta el, hogy nagyon vigyáztak a nagymamájára, aki így is elkapta a koronavírust.
Vágólapra másolva!

Az egykori luxusfeleség egy képpel és egy levéllel búcsúzott el a nagymamájától. "(...) Téged az élet akárhogyan is próbált elgáncsolni, te abból mindig felálltál. Dacosabb voltál, mint egy dackorszakát élő gyermek, ez volt a te titkod! Utoljára júliusban láttunk, lent a Balatonon. (...) Aztán a hétvége után visszarobogtál Győrbe, az augusztusi nagy meleget elkerülve, szeptembertől pedig a vírus miatt már nem láthattunk többet. Telefonon persze sokat beszéltünk, de a vége mindig az volt, hogy elcsuklott a hangod és elmondtad, hogy ott vagyunk neked a fényképeken, és azokon legalább láthatsz bennünket. De tudtam, hogy ez neked nem elég, (ugye kinek lenne elég) hogy miután befejeződik a beszélgetés,Te pityeregsz tovább.

Te az országot is átszelted és jöttél, nem volt előtted akadály, tudtuk, hogy a kis testedben még simán van 10 év, ha nem több!

Nem volt búcsúzás, sem ölelés, csak a hátrahagyott szótlan csend, amiben az ember csak ül, és legszívesebben ordítani tudna, hogy egy átkozott vírus miatt, már nem fogjuk látni az arcodat, ahogy ránézel a dédunokáidra azzal a hatalmas örömteli mosolyoddal!" - írta.

"Drága Nagyikám! Most búcsút veszek tőled, búcsút attól a látványtól is, ahogy Szofi és Kende rohant átölelni téged. Aztán az összes emléktől is, de ne aggódj nem örökre búcsúzom, csak addig amíg fáj, aztán a szívemből újra előhúzom ezeket a boldog képkockákat! Viszont azt tudom, hogy odafent nem vagy egyedül, hiszen most újra átölelhetnek a szeretett szüleid és Angyalként vigyázol tovább ránk!
Szeretlek Nagyikám!" - áll a levélben.