Reese Witherspoon

Nettó vagyok: 200 millió dollár

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Tizennégy évesen csak egy kis szerepre pályázott a Holdember-ben, de olyan jó benyomást keltett, hogy inkább a főszerepet adták neki – következőnek pedig már Diane Keaton rendezésében, a Vadvirágok-ban játszott Patricia Arquette oldalán. Mára az egyik legnépszerűbb és legjobban fizetett színésznővé vált Hollywoodban, miközben producerként is sikeres: újabb sorozataiba, a Hatalmas kis hazugságok-ba, a Little Fires Ewerywhere-be, a The Morning Show-ba gyártóként is beszállt.

Kaley Cuoco

Nettó vagyon: 100 millió dollár

Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

Az Agymenők végén már epizódonként egymillió dolláros gázsi járt neki Penny megformálásáért, de egyébként alig volt hétéves, amikor megkapta első szerepét a Nincs menekvés című tévéfilmben. Két évvel később a Miért éppen Alaszka? című sorozatban is egy hétéves kislányt játszott, abban a furcsa hangulatú epizódban, amikor az éppen állapotos Shelley a mosodába járva minden alkalommal más korúnak látta még meg sem született gyermekét.

Ron Howard

Nettó vagyon: 200 millió dollár

Forrás: Getty Images for National Geographic/2017 Getty Images/Eamonn M. Mccormack

Ma már inkább rendezőként és producerként ismert: az Egy csodálatos elmé-ért mindkét minőségben megkapta az Oscar-díjat, de a Frost/Nixon-ért is két jelölés járt neki – miközben többek között az Apollo 13-at vagy A Da Vinci-kód-ot is neki köszönhetjük. Alkalmanként még feltűnik színészként, gyerekként viszont – már az ötvenes évektől kezdve – állandó szereplője volt a tévének: a Dennis, a komisz sorozatból, később a The Andy Griffith Show-ból, a Happy Days-ből ismerhették leginkább az amerikai nézők.