Kétségbeesetten, sírva menekült az égő panelházból a magyar énekesnő szilveszterkor

Veres Mónika Nika
Vágólapra másolva!
Veres Mónika az Instagramon mesélte el, milyen szörnyen indult számára az idei év, ugyanis szilveszter éjjel kigyulladt a panelház, amiben lakik.
Vágólapra másolva!

Szilveszterkor otthonában ünnepelt, amikor észrevette, hogy három tűzoltóautó áll a házuk előtt. Nagyon gyorsan zajlottak az események, a következő, amire emlékszik, hogy a kilencedik emeleti lakásából rohan sírva az utcára. Mint kiderült, csillagszóró miatt kigyulladt egy második emeleti lakás a panelben.

"Pár napja történt, mégis egyre nehezebb visszaidézni, ami történt, csak képek, hangok és egy mindenemet átjáró rettegés. Három tűzoltóautó a házunk előtt, majd részleteket mellőzve, életünk leggyorsabb 9. emeletnyi rohanása következett, kabát, konyaruha, ölemben kis Tobikám, és versenyfutás az ismeretlenbe, legalább 8 emeletnyi tömény füstön át!

és a félelem, mert ki tudja hányadik lépcsőfordulónál sajnos elvesztettem az uralmat a gondolataim felett, és talán pár másodpercre ott volt a 'mi van ha nem sikerül.' De tudtuk, hogy nem lehet megállni, elesni, egy cél van, a szabad levegő, kijutni ebből a borzalomból. (...) Nem szégyen, megállíthatatlanul folytak a könnyeim. Hogy lehet ez? Miért? De megvagyunk. Épségben, sőt, mindenki más is a házban, úgy tudom, azok is, akiknél felcsaptak a lángok a 2. emeleten... Mindenük odaveszett" - írta bejegyzésében, ami teljes hosszában az Instagramján olvasható.