Király Linda: Éppen rohamot kapott, és én csak tehetetlenül álltam

Király Linda
Király Linda
Vágólapra másolva!
Király Linda 16 évvel ezelőtt szeretett bele Sevenbe, akinek egy internetes portálon kerestek gazdát - a beteg kiskutyát elaltatták volna, ha nem találnak számára befogadót.
Vágólapra másolva!

"A problémák 7 évvel kezdődtek, amikor Seven hirtelen daganatos lett, apró pici csomók lettek a bőre alatt, és emiatt meg kellett műteni. Ezt követően pedig epilepsziás lett. (...) Éppen rohamot kapott, de én akkor még nem tudtam, hogy mi történik. Tehetetlenül álltam, nem tudtam mit csinálni. Azt láttam, hogy a kutyám dölöngél, aztán hányni kezd, majd teljeserőből nekifutott a falnak, aztán eldőlt és rángatózni kezdett, bepisilt és bekakilt. Rémisztő élmény volt, nagyon megijedtem!" - mesélte az énekesnő a Blikknek.

Akko azonnal elvitte a kutyát egy állatorvoshoz, aki megállapította, hogy Seven epilepsziás. "Egy 16 éves kutyánál bármelyik roham végzetes lehet sajnos. Az elmúlt időszakban pedig folyamatosan jöttek a rohamok. Volt olyan, hogy napi öt rohama is volt, nagyon aggódtam érte! Szerencsére azonban hatnak a gyógyszerek és most jól van" - tette hozzá.