Durva történetet mesélt Vásáry André

Vásáry André
Vágólapra másolva!
Vásáry André épp időben hívott segítséget a szomszédjához, aki mellett vélhetően addigra többen elmentek.
Vágólapra másolva!

"Nem szeretném magam szentté avatni, és körbehaknizni a médiát, de szerintem megmentettem egy ember életét. A sztori elég bonyolult, hogy leírjam, de annyi a lényeg, hogy próbáljatok meg odafigyelni a szomszédaitokra vagy bárkire, akit az utcán láttok, akire esetleg azt hinnétek, hogy részeg, vagy be van drogozva vagy hajléktalan. Tegnap délelőtt teljesen véletlenül találtam rá a szomszédomra, akiről azt hittem először hogy részeg, ismét összepisilte magát, stb., nem részletezném... A végén kiderült, hogy sztrókot kapott, és ha nem hívom időben a 112-t (semmi mást ne próbáljátok hívni, csak a 112-t!), akkor már nem él, ezt a mentőtiszt mondta" - írta oldalán az énekes.

Forrás: Fem3

"Egyébként hatalmas tisztelet a mentősöknek, a rendőröknek, tűzoltóknak, mert elképesztő gyorsan jöttek és lelkiismeretesen dolgoztak! A többi szomszédomról meg nem beszélnék, hiszen azt, hogy az illető félig kilóg saját ajtaján, jó pár embernek kellett látnia, hiszen a lift előtt lakik...

Ami még megoldandó, hogy van egy cicája, aki most bezárva van a lakásban, úgyhogy nem tudom mi lesz. Ha valaki tud olyan állatvédőt, aki tudna segíteni, az jelentkezzen!" - áll a bejegyzésben.