Magyar sztárok, akik a közös munka során szerettek egymásba

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Gabriela Spanic és a nagyváradi születésű Andrei Mangra már az első találkozásuk alkalmával nagyon szimpatikusak voltak egymásnak, szépen teljesítettek együtt a TV2 táncos show-jában, és amint véget ért a Dancing with the Stars, közösen utaztak a színésznő hazájába, Mexikóba. Állítólag a nagyon erős barátságon kívül nincs köztük más, de régóta megy a találgatás a közösségi oldalaikon, hogy egy pár lesznek-e. Nem ők lennének az elsők, akiket a közös szereplés hoz össze: a színpadon jött össze Janza Kata és Pesák Ádám, és Pély Barna a Megasztárban látta meg először Galambos Dorinát.
Vágólapra másolva!

Gabriela Spanic és Andrei Mangra

Egy hónapja ért véget a Dancing with the Stars első évada, Gabriela Spanic és táncpartenere, Andrei Mangra pedig azóta is együtt töltik a napjaikat. A profi táncos a műsor után a színésznővel Mexikóba utazott, együtt töltötték a karácsonyt és a szilvesztert is. A közösségi oldalaikon sorra találgatják a rajongók, hogy együtt vannak, főleg azok után, hogy Andrei elárulta, munkát keres, és hosszabb távon is maradna szeretne.

"Csodásak voltak az ünnepek. Végre nem volt hideg, nem fáztam, Acapulcoban voltunk két hétig nyaralni. Ott töltöttük a karácsonyt és az újévet. Családban, Gabi fiával és a legjobb barátnőjével. Napoztunk, főztünk, buliztunk egy kicsit. Lehet, hogy ez többet mutat barátságnál, de ebben a percben köztünk csak egy nagyon nagy barátság van" - mondta a napokban a Mokkában, ahol azt is elárulta, hogy jelenleg is a színésznővel él.

Galambos Dorina és Pély Barna

Az énekesnő a Megasztár legelső szériájában tűnt fel, Pély Barna pedig a tehetségkutató zsűrijében ült. Tíz év után, 2013-ban házasodtak össze, nagyon sokáig éltek boldogságban, és ebben az időszakban is sok közös projektjük, munkájuk volt.

Sokakat meglepett, mikor kiderült, hogy a házasságuk zátonyra futott, és négy év után a válás mellett döntöttek. Az énekesnő nemrég így mesélt a kapcsolatukról: "Jóban vagyunk, karácsonykor is felhívott, amikor épp az asztalt terítettem. Jólesett. Születésnapunkon is felköszöntjük egymást, és Barna akkor is segít tanácsaival, ha valamilyen hangszert keresek. Zenei dolgokban a mai napig kikérjük egymás véleményét. Akkor is előre szólt, amikor megjelent egy cikk az új kapcsolatáról, hogy ne érjen váratlanul. Szeretném, ha boldog lenne. Én is az vagyok, felszabadultan élem az életemet" - mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!