Munkanélküli színészeken segít a magyar származású színésznő sorozata

Mariska Hargitay a Különleges ügyosztályban
Vágólapra másolva!
A Különleges ügyosztály alkotói megpróbálnak minél több olyan színpadi színészt alkalmazni, aki munka nélkül maradt a Broadway bezárása miatt.
Vágólapra másolva!

A magyar származású Mariska Hargitay sorozatában, az Esküdt ellenségek-hez kapcsolódó Különleges ügyosztály-ban várhatóan több olyan színész is megjelenik a közeljövőben, aki eddig inkább a Broadwayn játszott.

Mariska Hargitay a Különleges ügyosztályban Forrás: NBC

Az alkotók így próbálnak segíteni a színházi színészek közösségén, a Broadway ugyanis tavaly március óta zárva tart a járvány miatt, és a legutóbbi terv szerint május 31. előtt nem is nyit ki.

Egy-egy vendégszerep aligha hoz be annyi pénzt a színészeknek, mintha állandó munkájuk lenne, ahhoz viszont, hogy az egészségügyi biztosításuk megmaradjon, muszáj valamennyit dolgozniuk – inkább ebben segítség tehát az, ha megjelenhetnek a Különleges ügyosztály-ban.

Két többszörös Tony-jelölt, Eva Noblezada és Alex Brightman szereplését már korábban bejelentették a krimisorozatban, Warren Leight showrunner egy ehhez kapcsolódó kommentre írta a Twitteren, hogy megpróbálnak annyi Broadway-színészt foglalkoztatni, amennyit csak tudnak: