Mentő vitt el egy játékost az Exatlonból

Vágólapra másolva!
Zsinórban hatodszorra nyertek a Kihívók a TV2 sportrealityjében a keddi adásban. A szerdai adásban valaki súlyosan megsérül.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön lesz két hete, hogy utoljára nyertek a Bajnokok az Exatlonban, a keddet is simán elvitték a Kihívók, övék lett a karibi élmény. Tengeri hajózást kaptak jutalomként, jachttal mentek, kaptak enni-inni és snorkeleztek, táncoltak, remekül érezték magukat.

tv2
tv2
tv2
tv2
tv2
tv2

A Bajnokoknál egy nappal korábban hatalmas botrány volt, a műsor történetében ilyen kiborulást még nem láttunk – erről itt írtunk. Most is csalódottan ballagtak vissza: Móricz Dániel szerint nem voltak messze a tíz ponttól (hatot gyűjtöttek), ez volt talán a nap vicce. Franciska szerint már van a kékekben egy félelem, ő abban reménykedik, hogy Dóri után a többi „kék lány" is elgyengül (Buzás Dorottya az adás végén hosszan sírdogált, noha a csapatnak jól megy). Lilla a drukkolást hiányolta, a többiek az ügyességi rész miatt bánkódtak.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

Szerdán joker játék lesz, szintén fontos verseny, de a csütörtöki talán a legfontosabb, akkor derül ki, mely csapat veszít újabb embert. Hat vereség után a fogadóirodák valószínűleg a Kihívók győzelmére fizetnének kevesebbet. Az előzetes alapján mentőautó érkezik majd és elvisz valakit, azaz súlyosabb sérülés lesz a szerdai adásban.