Rebel Wilsonnak ijesztő kalandban volt része Afrikában: pár másik nővel együtt fegyveresek rabolták el, egy éjszakán keresztül fogva tartották. 

A Hát nem romantikus? és a Csaló csajok sztárja, Rebel Wilson a Straight Talking című műsorban mesélte el, hogy egyszer elrabolta néhány fegyveres férfi.

Rebel WilsonForrás: FilmMagic/2020 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

Egy csapat nővel vágtak át kocsival Mozambik néptelen vidékén, amikor egy másik kocsi került melléjük, tele fegyveresekkel. A férfiak leszállították és egy házba terelték őket, ahol egész éjjel fogva tartották mindannyiukat.

Wilson próbált nyugodtan viselkedni, elmondása szerint afféle vezéralakká is lépett elő a csoportban, azt javasolta például a nőknek, hogy éjszakára fogódzkodjanak egymás karjába, nehogy valamelyiküket észrevétlenül elvigyék az elrablóik.

Végül a csoport egyik tagjának sem esett bántódása, reggel elengedték őket. "A kocsijuk kész van, indulhatnak" – mondták nekik a fegyveresek, amiből a színésznő arra következtetett, hogy valamit elrejtettek az autójukban, csempészéshez használták fel őket. Így keltek át végül a dél-afrikai határon, pontosabbat sosem tudtak meg arról, hogy mire volt jó az elrablásuk.