Új, közös fotón szerepel Stohl András és volt felesége - a színész szerint nagyon jól tudják működtetni a mozaikcsaládot.

"Egy héttel ezelőtt volt Rebus születésnapja.  Sokáig gondolkoztam ezen a képen, hogy megosszam-e. De igen, büszke vagyok rá. Nem csak a gyerekeimre, hanem arra, hogy milyen család vagyunk. A képen Éva, Rebeka édesanyja, azaz a volt feleségem is látható, és nem csak a kép miatt teszünk úgy, mintha jól éreznénk magunkat egymás társaságában!" - kezdte a bejegyzést Stohl.

Sok elvált szülő soha többet nem is beszél egymással a válás után, csak ha nagyon muszáj. Mi nem ezt az utat választottuk. Éva az esküvőnkön is ott volt, és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságomnak, mint mindenki más. Nagyon jó kapcsolatban maradtunk, és sokat járunk össze, nem csak ünnepekkor, hanem egész évben. Külön öröm számomra, hogy Éva és Vica nagyon jó viszonyt ápolnak. A mozaikcsaládot is könnyű összetartani, ha annak minden tagja elfogadó, és szeretetteljes. Szerencsére nálunk ezzel nincsen gond" - árulta el.