Pásztor Anna nehéz éven van túl, kölcsön is kellett kérnie

Pásztor Anna zaklatójának tárgyalása
Az énekesnő tudja, hogy nem tehet József haláláról, mégis borzasztóan nyomasztja a bűntudat.
Vágólapra másolva!
Pásztor Anna egy friss interjúban a világjárvány miatti nehézségekről, illetve a Dancing with the Stars-beli szerepléséről is beszélt.
Vágólapra másolva!

Ahogyan sokaknak, úgy Pásztor Annának is nehéz volt a 2020-as év, a világjárvány miatt ugyanis a legtöbb fellépése elmaradt, sok bevételtől elesett – amiről egy friss interjúban mesélt a Blikknek.

"Évente általában 60-80 fellépésünk van, tavaly volt 10-15, ráadásul a létszámkorlátozás miatt a többsége ráfizetéses... Azt azért el kell mondanom, hogy a nagy sztárélet anyagilag pont annyira jön ki, mint egy kispolgári fizetés. A szakadék szélén álltam, és szerintem még sokan. Akinek három hónapnál több tartaléka van, az előtt le a kalappal, én nem tartoztam közéjük. Tavaly januárban jött egy nagyobb jogdíj, ami ha nincs, akkor jön az éhkopp. Nem vagyok nagy költekező, de albérletet fizetek, a két gyereknek pedig óvodát. Centivágás volt és kölcsönök. Utálok siránkozni, nem is teszem, sokan el sem hiszik, hogy a >>celebek<< is így élnek, hónapról hónapra" – mondta.

Pásztor Anna Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az énekesnő aztán a Dancing with the Stars-ért kapott gázsiból fizette ki a kölcsönöket, egyébként a műsorról is mesélt. Amiatt sajnálta, hogy "csak" harmadikok lettek, hogy a búcsútáncukat nem tudták előadni a partnerével, Köcse Györggyel, a rumbára készült koreográfiájukat azonban nem hagyta veszni: beépítette a videoklipbe a Nagyon hagyom című dalához.