Fájdalommal nézi vissza egykori alakítását a Harry Potter sztárja

Matthew Lewis régen
Vágólapra másolva!
A Harry Potter egykori gyereksztárja, Matthew Lewis pufók fiúból jóképű férfi lett, már hősszerelmest is játszik – talán ezért is nehéz visszanéznie a régi alakítását.
Vágólapra másolva!

A legutóbb Az élet dicséreté-ben látott Matthew Lewis a New York Timesnak mesélt a karrierjéről, amelynek fontos állomása volt, hogy 2001 és 2011 között Neville Longbottomot játszotta a Harry Potter-filmekben.

A kezdetben pufók, félénk kisfiút a történet szerint mindig piszkálták a társai, inkább nevettek rajta, mint vele, ami régen Lewisszal is így lehetett – legalábbis most az mondta, azért különösen fájdalmas neki visszanézni az akkori alakítását, mert olyan, mintha önmagát nézné.

Matthew Lewis mint Neville Longbottom Forrás: Warner Bros.
Lewis újabban Forrás: Instagram/Matthew Lewis

"Fájdalmas, hogy mennyi minden van belőlem Neville-ben. Amikor látom, mindig arra gondolok, hogy az nem is Neville, hanem én vagyok" – mondta, majd azt is elárulta, hogy sokkal könnyebb neki a személyiségétől távol álló karaktereket, például egy rendőrt vagy egy dúsgazdag örököst eljátszania.

Az egykori gyereksztárok közül nem Lewis az egyetlen, akire ma már rá sem lehet ismerni, róla és társairól itt talál egy régi és friss fotókat felvonultató galériát.