Ártatlannak vallotta magát a három nemi erőszakkal vádolt színész

Ashton Kutcher And Danny Masterson Host Fans In Nashville At Tequila Cowboy For A Launch Event For Netflix "The Ranch: Part 3" GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
NASHVILLE, TN - JUNE 07: Danny Masterson speaks during a Launch Event for Netflix "The Ranch: Part 3" hosted by Ashton Kutcher and Danny Masterson at Tequila Cowboy on June 7, 2017 in Nashville, Tennessee. Anna Webber/Getty Images for Netflix/AFP
Vágólapra másolva!
A három nemi erőszakkal vádolt Danny Masterson nem ismerte be a bűnösségét, ártatlannak vallotta magát egy, a bírósághoz benyújtott dokumentum szerint.
Vágólapra másolva!

Az Azok a 70-es évek show színészének, Danny Mastersonnak márciusban kell megjelennie a bíróságon: egyelőre az ügyvédje nyújtotta be a szükséges dokumentumokat, amely szerint ártatlannak vallotta magát, tagadja az ellene felhozott vádakat.

Danny Masterson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Anna Webber

A vád szerint a színész három nőt erőszakolt meg jó húsz éve: egyet 2001-ben, kettőt pedig 2003-ban. A védelem először az ügy ejtését kérte a bíróságtól – arra hivatkozva, hogy az esetek túl régen történtek –, de ez nem történt meg, így Masteron akár 45 év börtönt is kaphat, ha minden vádpontban bűnösnek találják.

Mastersont leginkább az Azok a 70-es évek show-ból ismerhetik a nézők, kereken 200 epizódban játszotta ott Steven Hyde-ot. Olyan sorozatokban is hosszabban láthattuk, mint a Négy férfi, egy eset vagy A farm, legutóbb pedig a Killing Winston Jones című filmet forgatta.