Christina Ricci azt mondja, a férje, James Heerdegen fizikailag és érzelmileg is bántotta a kapcsolatuk alatt, most távoltartási végzést kért ellene.

Az Addams Family egykori gyereksztárja, a Golden Globe-ra is jelölt Christina Ricci már tavaly júliusban beadta a válókeresetet, most pedig távoltartási végzést kért férje, a filmiparban a háttérben dolgozó James Heerdegen ellen.

A bíróság meg is ítélte neki a végzést, Heerdegen ennek értelmében jelenleg nem mehet 100 yardnál, nagyjából 91 méternél közelebb a színésznőhöz. A döntés hatéves fiukra és a család kutyájára is kiterjed, őket sem közelítheti meg a férfi.

Christina Ricci és James HeerdegenForrás: AFP/2019 Getty Images/Rich Fury

A People által megszerzett bírósági dokumentum szerint Riccit 2013 óta, már a házasságuk elején is bántalmazta a férje, volt olyan nyaralásuk is, amikor a színésznő konkrétan az életét féltette: elrejtett minden kést a vendégházukban, majd a gyerekükkel együtt magára zárta az ajtót, külön szobában aludt.

Riccit az évek során több brutális támadás is érte az elmondása szerint, ami a világjárvány miatt még rosszabbra fordult, hisz Heerdegen gyakorlatilag a nap 24 órájában terrorizálhatta, aludni is alig mert.