Iszonyatos küzdelemben búcsúzott egy exatlonos, egy másiknak csoda kell a maradáshoz

exatlon
Vágólapra másolva!
A harmadik Extalon legvidámabb szereplője, egyben az egyik legjobb női sportoló, Szabó Franciska megkapta a diagnózist: izomrostszakadása van. Palik László szerint pár nap pihentetés után visszatérhet, de lehet, hogy négy-hat hét kell, akkor viszont hazaküldik, nem lehet sérülten másfél hónapot a műsorban. Párbaj is volt, feszült pillanatokat hozott a két lány küzdelme.
Vágólapra másolva!

Dóri és Bálint nyerték a medáljátékokat, a Bajnokoknak ezúttal közük nem volt hozzá, nekik ez a versenynap nagyon gyorsan véget ért. A kékek nem örülhettek azonban a két medálnak, mert Török Lívia és Buzás Dóri kényszerültek párbajozni az elbukott csütörtöki végjáték miatt.

tv2

Mindenki Dórinak drukkolt a csapatból, Livit senki nem várta győztesnek, de a társak szempontjából rosszul alakultak a dolgok, sorra veszítette a futamokat Dóri, és még a medálját is felhasználta, ezzel -2-1 lett az állás, azaz neki egy „élete" maradt, riválisának még kettő. „Livitől még soha nem láttunk ilyen teljesítményt, a csapatért még soha nem láttuk ennyire küzdeni. Neki sem csak a párbajon kéne küzdenie" – mondta el véleményét Herczeg-Kis Bálint, az egyik legjobb versenyző, de ugyanezt látta Ricsi is.

tv2

A párbaj végig feszült volt, főleg azért, mert Livi sokkal jobban ment a vártnál, a népszerűbb Dóri viszont iszonyatosan ideges volt, sokat hibázott a dobásnál. Líviának sem eshetett jól, hogy mindenki ellenfelének drukkol, hogy a hitehagyott riválist próbálják felrázni a többiek ahelyett, hogy az ő vállát veregetnék elismerőleg. „Rég voltam ennyire ideges és szomorú" – sóhajtozott Anna, Dóri barátnője, miután a szobatárs még a Bálint által felajánlott medált is elveszítette. Ő is felajánlotta a medálját, ez tényleg komoly gesztus volt tőle, és kicsivel korábban Bálinttól. Dóri felhasználta ezt a medált is, még rég kiesett volna, ha nincs a három medál.

tv2

Dorottya hatalmas segítséget kapott a csapatától, Bálint a második medálját is odaadta, így esett meg, hogy a heroikusan küzdő Livi hiába nyert meg több futamot a párbajon, kiesett, mert neki csak négy élete volt, nem nyolc. A két lány sírva ölelgette egymást a végén, megható percek voltak.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?