Életveszélyes állapotban volt, trombózissal került kórházba a magyar zenész

Sihell Ferry
Vágólapra másolva!
Életveszélybe került a mulatós sztár, Sihell Ferry. Az énekes még saját lábán ment be a kórházba, ahol megállapították, hogy trombózisa van.
Vágólapra másolva!

"Néhány napja nem jeletkeztem itt, aminek sajnos az az oka, hogy kórházban vagyok, trombózisom lett. Sajnos ágyhoz vagyok kötve, nagyon nem szeretem ezt a tehetetlenséget, de vannak esetek, amikor muszáj, és ez most ilyen. Rengeteg segítséget kaptunk a napokban, köszönöm azoknak, akik most helyettem helyt állnak a dolgokban, és köszönöm nektek is sok aggódást" - árulta el a Facebookon.

Később bővebben is mesélt: "Mikor bejöttem a kórházba, rögtön mondták, hogy életmentő, hogy megérkeztem. Nagyon fegyelmezett vagyok, azt teszem, amit mondanak, de ezt a vizszintes állapotot már nehezen viselem.

Sok dolgom lenne otthon is, a munkát leszámítva is, hiszen költözködés kellős közepén jött ez a dolog, így mire engem hazaengednek, már a barátok segítségével Viki be is fejezi a költözködést, miközben neki is van elég lelki problémája. De, aki ismer bennünket, az tudja, csak előre nézünk, hamarosan minden jó lesz, és tesszük, amit tennünk kell" - írta.

Forrás: Sihell Ferry/Facebook