A két leggyengébb statisztikájú játékos a Kihívóknál van, ez magyarázat lehet az elmúlt napok kudarcaira. A sérülés miatt hazaküldött Nagy Dani eredményeit aligha szárnyalja túl bárki.

A legfrissebb tabella első felében az látszik, hogy egy újonc vezet, de ez megtévesztő, hiszen Janka csak hét futamon van túl, míg más ötven felett jár. Ezzel együtt, ha tartja a tempót, esélyes a végén. A kékeknél egyértelműen Herczeg-Kis Bálint és Kőnig Anna a két legjobb, a Bajnokoknál a csupaszív Franciska számai figyelemreméltóak, egyértelműen nagy veszteség lenne, ha a friss sérülése miatt fel kellene adnia a versenyt. Krisztián és Lilla is szépen teljesítenek, mindkettőjüknek van medálja is. Itt az első tíz:

Origo

A tabella második feléből kiderül, hogy miért volt egyszerre vicces és kínos, amikor Ricsi csapatkapitány akart lenni: a férfiak között neki a leggyengébb a statisztikája, ha így folytatja, hamarosan kiesik. Negyedik hete megy a verseny, négyen már kiesek – mint látható, Nagy Dani elvesztése fájdalmas esemény volt, hiszen toronymagas esélyesként száguldozott a pályán. A másik három kieső mindent megtett, igazi sportember, de 40% alatti teljesítménnyel nem lett volna reális esélyük a dobogóra. Itt a tabella második fele.

Origo