Pachmann Péter egy vicces, régi történetet mesélt el

Pachmann Péter
Vágólapra másolva!
Pachmann Péter hamarosan 50 éves lesz, nosztalgiázott egy jót egy régi történettel.
Vágólapra másolva!

"Kevesen tudják, hogy már általános iskolában is kacérkodtam a televíziózással, legalábbis sokszor elképzeltem, mi lenne, ha felnőttként én is beszélhetnék a dobozból. Ötödik osztályos lehettem, amikor az iskolában Ki Mit Tud? versenyt hirdettek. Az osztálytársaim legtöbbje népdallal, verssel, tánccal készült. Én viszont rögtönöztem. Amikor rám került a sor, kiültem a tanári asztalhoz, kezembe vettem az osztálynaplót és az előző napi TV-Híradó sporthíreiből szemezgettem. A produkció elején bemutatkoztam: jó estét kívánok,

Nagy kedvencem volt a pasi, azóta is hiányérzetem van, mert bár lassan 30 éves televíziós pályafutás van mögöttem, sohasem sikerült sehol összefutnunk, hogy elmeséljem neki a történetet" - mesélte a TV2 műsorvezetője.

Pachmann Péter Forrás: Pachmann Péter/Instagram

"A produkciómból egy magasugró és egy labdarúgó hírre emlékszem, hiába na, már 40 éve történt. És arra is pontosan emlékszem, hogy az osztály hatalmas ovációban tört ki, miután befejeztem a hírek olvasását. Óriási tapsot kaptam. A tanárnő viszont, Ágota néni, odajött a tanári asztalhoz és csak ennyit mondott: szégyelld magad, kisfiam, és vedd tudomásul, hogy belőled sosem lesz tévés" - fejezte be a történetet.