A Dal 2021: Erős egyéniségek alkotják a zsűrit

a dal 2020 zsűri Vincze Lilla
Vágólapra másolva!
A szombaton induló A Dal 2021 zsűrijének összetétele már önmagában garancia arra, hogy emlékezetes legyen a jubileumi évad: Vincze Lillával, Nagy Feróval, Mező Misivel és Ferenczi Györggyel egy igazán színes szakmai gárda állt össze.
Vágólapra másolva!

Idén már tizedik alkalommal rendezik meg a dalválasztó show-t. A Dal 2021 zsűrijében ezúttal is négy szakmai kiválóság foglal helyet: Vincze Lilla, Nagy Feró, Mező Misi és Ferenczi György fogják hétről hétre értékelni a produkciókat.

Vincze Lilla, a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője már rutinos zsűritag, azonban bevallotta, hogy nem lesz könnyű dolga a három fiúval.

– mondta a Borsnak. "De azt gondolom, hogy a legfontosabb a szakma és a zene szeretete, ebben pedig mind a négyen egyetértünk" – tette hozzá az énekesnő.

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020

Mező Misi korábban két évadon keresztül méltatta hétről hétre a versenyző dalokat, most pedig jóbarátjával az oldalán vághat neki A Dal 2021-nek. "Voltam már korábban zsűritag A Dalban, de a jelenlegi évadnak az adja a különlegességét számomra, hogy egy kedves barátom, Ferenczi Gyuri is helyet foglal az ítészek sorában. Persze Nagy Ferót és Vincze Lillát is nagyon kedvelem. Mind a ketten igazi egyéniségek: Feró a harsány, szókimondó stílusával, Lilla pedig a végtelen kedvességével és bájos természetével. Szóval, szerintem egy jó csapat jött össze, mindenféle karakter megtalálható a zsűriben" - mesélte.

Forrás: Várkapitányság

"Misivel, azt mondhatom, parádés a viszonyunk, nagyon jó cimborák vagyunk, mindig együtt zsiványkodunk. Ferónak pedig rajongója vagyok, gyerekkoromban nagyon sok Beatrice-számot hallgattam" - tette hozzá Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, a Rackajam frontembere.

Nagy Feró már harmadik alkalommal foglal helyet A Dal zsűrijében. "A zsűritársaimat tulajdonképpen sajnálom, hiszen nagyon nehéz dolguk lesz, 40 dalról kell majd véleményt mondani. De ott leszek én, majd átsegítem őket ezeken a nehézségeken!" - mondta.