Judy: Volt tartalékunk, de idén már jobb lesz

Judy, Nicsak, ki vagyok
Vágólapra másolva!
Az énekesnő minden év elején felkeresi egy asztrológust, aki felkészíti a közelgő eseményekre.
Vágólapra másolva!

"Aki nem hisz az asztrológiában, annak ezt nehéz is lenne elmagyarázni, de én minden év elején elmegyek, hogy lássam mi várható.

Hazamentem, és kértem a páromat, hogy nézze meg a naptáramat, ami tele volt leegyeztetett fellépésekkel. Értetlenkedtem egy darabig, aztán beütött a koronavírus Magyarországon. Innentől már mindenki tudja, hogy mi történt, gyakorlatilag megszűnt a munkánk, elmaradtak a fellépések" - mesélte az énekesnő a Ripostnak.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Idén már jobb lesz a helyzet, talán az év második felében ismét fellendülhetnek a dolgok és beindulhat a munka is. Nincs okom kételkedni, hiszen tavaly is minden úgy alakult, ahogy mondta" - tette hozzá.

"Több időt tölthettem a kislányommal, ami megfizethetetlen számomra, igaz, ehhez szükség az anyagi biztonságra is, ami nélkül nem lehettem volna nyugodt.

vagy ha új klipet vagy hangtechnikai eszközöket szeretnénk venni. Soha nem vártunk másoktól segítséget. A mostani helyzetben ez nagyon jól jött, így nem kellett azon gondolkodni, hogy miből élünk majd meg a kényszerpihenő alatt. Persze a legnagyobb segítség a férjem volt, hiszen vállalkozóként stabil hátteret tudott biztosítani a családnak. Hiányzik már a színpad, és bízom benne, hogy idén végre valóban jobb lesz a helyzet" - mondta.