Megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről Szabó Franciska. Az Exatlon Bajnokáról kiderült: alig volt 19 éves, amikor édesapja nyomására házasodott.

Mindenkit lesokkolt amikor az Exatlon Hungary tegnapi adásában kiderült, hogy a Bajnokok csapatkapitánya, Szabó Franciska már túl van egy váláson. A 29 éves Európa-bajnok cselgáncsozó teljesen megdöbbentette csapattársát, Kocsis Lilkót, aki értetlenül állt a kényszerből köttetett frigy előtt.

"Igen, voltam már házas. Tizenkilenc éves voltam, amikor édesapám férjhez adott az első barátomhoz. Ezt a mai napig nem helyeslem, de akkor még fiatal voltam, és nem akartam ellenkezni  - mondta az Exatlon Hungary bajnoka a Borsnak, akiről köztudott, hogy szigorú körülmények között nőtt fel, és konzervatív nézeteket valló édesapja igen kemény kézzel nevelte őt és testvéreit.

Forrás: TV2 SAJTÓSZOBA

"Elvált nőként már van tapasztalatom a házasság terén, ami lehet gyönyörű és kevésbé ideális is. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy a jövőben újra megházasodjak, ám a családalapításra a harminc közeledtével sem pánikoltam rá. Úgy gondolom, hogy aki a saját félelmei miatt sürgeti a gyerekvállalást, ott nagy eséllyel a gyereknél ütköznek ki később a negatív következmények" - tette hozzá.