Király Viktor: Még mindig remegek egy tévés fellépés előtt

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor hangulatembernek tartja magát és nem titkolja, hogy olykor becsúszik neki egy-egy depressziósabb nap. Az énekes, dalszerző most elindult a nemzetközi siker útján: a francia DJ, Bob Sinclar adta ki a legújabb dalát.
Vágólapra másolva!

Király Viktor gyerekkorát végigkísérte a zene. 10 évesen édesapjától tanult meg dobolni, zongoraórákra járt, garázszenekarokat alapított, az éneklés mégis egy különös véletlen folytán került előtérbe az életében. „Elég hamar kiderült, hogy nem értek máshoz, mint a zenéhez. Előbb jött a dalszerzés és a szövegírás, majd hozzá tanultam meg zenélni és énekelni. Amerikában és itthon is a garázszenekarokban mindig dobos voltam, de valahogy azt éreztem, hogy ha nálam lenne a mikrofon nekem ez jobban menne. Egészen a saját szalagavatómig kellett várni, hogy énekessé lépjek elő, és akkor valahogy megvilágosodtam, hogy ez az én utam. (...) Semmi önbizalmam nem volt. Nulla! Sőt, a mai napig ez a legnagyobb negatív tulajdonságom, hogy nem bízok magamban.

egyszerűen nem vagyok az a fajta énekes, aki kiáll és azt mondja: „na, itt vagyok, nézzétek". Tudom, ez hiba, mert meg kéne találnom az egyensúlyt, hogy ne legyek se beképzelt, de legyen meg a kellő magabiztosságom" - árulta el Király Viktor a Lead Yourself interjúsorozatában, amit ezúttal az énekes saját stúdiójában vettek fel.

Forrás: Király Viktor/Instagram

"Utolsó esélynek tartottam a Megasztárt, pedig akkor még csak 24 éves voltam.

Mindenki megtalálta az útját, én meg valahogy még mindig csak kerestem a helyem. Úgy éreztem, ha visszaköltöznék Amerikába, akkor meglelném önmagamat is. De ekkor elkezdett mindenki biztatni – család, barátok –, hogy jelentkezzek, próbáljam ki. Hát kipróbáltam és megnyertem" - idézte fel.

Azt is elárulta, hogy nagyon szeretne Grammy-díjat kapni. "Másoknak is sikerült már, nekem miért ne menne? Főleg, ha az ember sokat dolgozik érte, akkor semmi sem lehetetlen. Most valami amúgy is elindult, nemzetközi szinten is. A legendás francia DJ, Bob Sinclar kiadta a legújabb dalomat. Nagyon a magáénak érzi, minden nap posztol róla, figyel rá, és ez már jó irány. Most van bennem egy nagy adag izgulás, hogy megfeleljek neki" - mondta.