A bíróság úgy döntött, hogy Lori Loughlin férjének, Mossimo Giannullinak továbbra is börtönben kell maradnia, hiába kérte, hogy a hátralévő büntetését háziőrizetben tölthesse le.

Mint írtuk, az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrány egyik szereplője, Mossimo Giannulli divattervező jelenleg öt hónapos börtönbüntetését tölti – ebből azonban 56 napot kellett magánzárkában ülnie, ami nemcsak pszichésen és érzelmileg, de fizikailag is megviselte, ezért kérte a bíróságtól, hogy a maradék büntetését háziőrizetben tölthesse le.

Mossimo Giannulli az egyik bírósági tárgyalás után, ahogy a felesége húzta kézen fogvaForrás: AFP/Joseph Prezioso

A bíróság most visszautasította a kérelmét, szerintük a Giannulli által kifogásolt körülmények nem voltak olyan kegyetlenek, hogy a büntetés enyhítésére adjanak okot. A férfit egyébként a világjárvány miatt különítették el sok időre, mintegy karanténban volt a magánzárkában.

Giannulli felesége, a Bír-lak-ból ismert Lori Loughlin már letöltötte a büntetését – tavaly december 28-án szabadult –, ő csak két hónapot ült ugyanazért a vesztegetési ügyért, ami miatt a férjét is elítélték.