Nem engedik ki a börtönből a híres színésznő férjét

Lori Loughlin back in court for college admission scandal Horizontal
Actress Lori Loughlin and husband Mossimo Giannulli exit the Boston Federal Court house after a pre-trial hearing with Magistrate Judge Kelley at the John Joseph Moakley US Courthouse in Boston on August 27, 2019. - Loughlin and Giannulli are charged with conspiracy to commit mail and wire fraud and conspiracy to commit money laundering in the college admissions scandal. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
A bíróság úgy döntött, hogy Lori Loughlin férjének, Mossimo Giannullinak továbbra is börtönben kell maradnia, hiába kérte, hogy a hátralévő büntetését háziőrizetben tölthesse le.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrány egyik szereplője, Mossimo Giannulli divattervező jelenleg öt hónapos börtönbüntetését tölti – ebből azonban 56 napot kellett magánzárkában ülnie, ami nemcsak pszichésen és érzelmileg, de fizikailag is megviselte, ezért kérte a bíróságtól, hogy a maradék büntetését háziőrizetben tölthesse le.

Mossimo Giannulli az egyik bírósági tárgyalás után, ahogy a felesége húzta kézen fogva Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A bíróság most visszautasította a kérelmét, szerintük a Giannulli által kifogásolt körülmények nem voltak olyan kegyetlenek, hogy a büntetés enyhítésére adjanak okot. A férfit egyébként a világjárvány miatt különítették el sok időre, mintegy karanténban volt a magánzárkában.

Giannulli felesége, a Bír-lak-ból ismert Lori Loughlin már letöltötte a büntetését – tavaly december 28-án szabadult –, ő csak két hónapot ült ugyanazért a vesztegetési ügyért, ami miatt a férjét is elítélték.