Egy évvel a halála után újra akarják temetni Gesztesi Károlyt

Gesztesi Károly Sztárban sztár 2018
Vágólapra másolva!
Egy évvel Gesztesi Károly temetése után a színész egyik rokona azzal kereste fel Németh Sándort, hogy szerinte Budakalásznál méltóbb helyet kellene találni Gesztesi sírjának – ehhez pedig a vezető lelkész minden támogatást megad.
Vágólapra másolva!

"Valóban így történt, de a végső döntés a család kezében van. Beszélünk majd velük erről, és ha úgy gondolják, akkor az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségéhez hozzájárul a gyülekezetünk is" - mondta el Németh Sándor a Blikknek.

Forrás: TV2

"Én azt gondolom, a Fiumei úti sírkert méltó lenne Károlyhoz, és a márványból vagy gránitból készült síremléknek is olyan minőségűnek kell lennie, amely méltó színészi nagyságához" - tette hozzá.

A színész jelenleg nem messze nyugszik egykori budakalászi otthonától, sírja szeretett otthonára néz. A lap szerint még életében viccelődött is azzal, hogy ha majd eljön az ideje, oda temessék, hogy szemmel tudja tartani a családját. Állítólag Gesztesi örökösei a közelmúltban újra meghirdették a családi házat, így ha ők távoznak a Pest megyei településről, akár észszerű döntés is lehet, hogy a színművész maradványai is máshová kerüljenek.