Az Instagram meglehetősen szigorúan bánik az erotikus tartalmakkal, a magyar sztárok oldalárol is tűntek már el azért fotók, mert az oldal túlságoan szexinek találta őket. Ennek ellenére bőségesen maradtak fent olyanok is, melyeken a szereplők anyaszült meztelenül pózolnak. Legutóbb Bódi Sylvi mártózott meg ruha nélkül a friss hóban, de Vasvári Vivien, Ada és Szorcsik Viki is megmutatta már magát meztelenül a rajongóknak. 

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi feltöltött Instagram-oldalára egy fotósorozatot, melyen ruha nélkül ugrál a hóban az udvarán. Egyes testrészeit kis, téli mintájú emojikkal takarta el, és nem kellett sokat várnia, hogy megérkezzenek a negatív kommentelők. Ezután az egykori szépségkirálynő újabb képsorozatot tett közzé: ugyanazokat a képeket töltötte fel még egyszer, de ekkor már sokkal nagyobb figurákkal takarta ki magát. "Így könnyebben emészthető? Nyugodjon meg mindenki, én nagyon jól szórakoztam! Vidámnak és bohókásnak lenni nem korhoz és nemhez kötött" - üzente.

Ada

A VIVA TV egykori műsorvezetője még 2018 márciusában vetkőzött le egy kép kedvéért. A bejegyzése szerint csak azt szerette volna megmutatni, milyen nyomot hagy a bőrén a kényelmetlen, szoros melltartó - amit biztosan csak nagyon kevesen vettek volna észre maguktól a felvételen.

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien folyamatosan szexi képekkel rukkol elő: bikinis, fenékmutogatós, melltartó nélküli fotók sorjáznak az Instagramján, sőt, már teljesen pucéran is megmutatta magát. Ezen a felvételen például  anyaszült meztelenül ül a homokos tengerparton, mögötte a lenyugvó naptól vöröslik az ég - a képet 33 ezren kedvelték.

Pirner Alma

Többször láthatták már ruha nélkül azok, akik az Instagramon követik az életét, cseppet sem mondható szégyellősnek. "Nem kell úgy kinézned, mint egy fitness versenyző (egyébként ők is csak verseny szezonban vannak abban a formában, amit a fotókon látsz, és ez így is van jól), de élj úgy, hogy mindennél jobban tiszteled a saját testedet, ami elkísér végig az életnek nevezett úton" - írta egy másik bejegyzésében a testéről.

 Lapozzon, és nézze meg a többiek szexi, pucér képeit is!