Nyomós oka van arra Michelle Pfeiffernek, hogy soha ne dolgozzon együtt a férjével

"Big Little Lies" Season 2 Premiere - Arrivals Horizontal
US actress Michelle Pfeiffer (L) and husband US television writer David E. Kelley attend HBO's "Big Little Lies" Season 2 premiere at Jazz at Lincoln Center on May 29, 2019 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Michelle Pfeiffer elárulta, hogy közel 30 éves házasságuk alatt miért nem dolgozott soha együtt a férjével, az író és producer David E. Kelley-vel.
Vágólapra másolva!

A háromszoros Oscar-jelölt Michelle Pfeiffer a The New Yorkernek mesélt a karrierjéről, szerepválasztásairól, itt került szóba az is, hogy miért nem dolgozott együtt soha a férjével, David E. Kelley-vel.

Kelley tizenegy alkalommal nyert Emmy-díjat olyan sorozataiért, mint az L. A. Law, az Ügyvédek, az Ally McBeal vagy legutóbb a Hatalmas kis hazugságok, Pfeiffer szerint senki más nem ír úgy a női közönségnek, mint ő.

Michelle Pfeiffer és David E. Kelley a Hatalmas kis hazugságok második évadának premierjén Forrás: AFP/Angela Weiss

Ennek ellenére a színésznő még a férje egyik munkájában sem tűnt fel, amit így indokolt: "Sok párt láttam, akikről úgy tűnt, hogy remek házasságban élnek, aztán volt egy közös munkájuk, és a következő évben már be is adtak a válókeresetet."

Pfeiffer és Kelley 1993 óta házasok, tíz hónappal az után már egybe is keltek, hogy összehozták őket egy vakrandin.