Magyar férfi sztárok, akik a plasztikai beavatkozás mellett döntöttek

Vásáry André, Tilla, Till Attila, Pachmann Péter, Kökény Attila
Vágólapra másolva!
Ma már nem számít tabunak, ha valaki kés alá fekszik, vagy valamilyen orvos-esztétikai kezelést vesz igénybe azért, hogy javítson a megjelenésén. Bár főként a nőkről hallani, hogy megcsináltatják egy-egy testrészüket, manapság a férfiak is igénybe veszik ezeket a szolgáltatásokat, hogy fiatalosabbak legyenek, és büszkébben nézhessenek a tükörbe. Pachmann Péter a napokban beszélt arról, hogy milyen plasztikai műtétre készül, Tilla a szeme alatti karikák miatt jár szakemberhez, Vásáry André pedig hajbeültetést vett igénybe - cikkünkben egy orvos-esztétikai specialista mondja el, melyek a legnépszerűbb beavatkozások a férfiak körében.
Vágólapra másolva!

A sztárok sem csupán a genetikának köszönhetik szépségüket, adottságaikat, sokan bizony kés alá feküdtek azért, hogy tökéletesek legyenek. Nem túlzás azt állítani, hogy az ismert nők jelentős része megfordult már valamilyen szakembernél, hogy változtasson a külsején, de a férfiak körében is egyre több példát találunk. Széchenyi Kornél orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője az Origónak elárulta, hogy lényegében nincs semmi különbség a férfiak és a nők öregedése között, a rendelőkben pedig szinte ugyanazokat a kezeléseket, beavatkozásokat választják.

"Az idő előrehaladtával a testünk egésze öregszik, ami a külsőnkön is látható nyomot hagy. Az öregedés során minden szervünkben, így a bőrben is olyan szövettani elváltozások történnek, melyek hatására csökken a bőr feszességét és rugalmasságát meghatározó kollagén és rostok mennyisége, így lassan megereszkedik a bőr, ráncok és redők alakulnak ki, ami a férfiakat ugyanúgy zavarhatja, mint a nőket. Az öregedési folyamatok által létrejött változások mellett a kopaszodás is szembetűnő, de hajbeültetésekkel ma már viszonylag egyszerűen és biztonságosan csökkenthetők a kopasz területek" - árulta el a szakember.

A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere általában mindkét nemnél a botox, hiszen gyors, fájdalommentes, és az eredménye látványos. A ráncok eltüntetése mellett a hialuronsavas töltések, a bioszálas arcemelő eljárások és az alakformáló zsírbontó kezelések is nagyon népszerűek a férfiak esetében, és egyre többen a megereszkedett szemhéjuk miatt keresnek fel szakembert" - tette hozzá.

Tilla

A TV2 műsorvezetője pont a szeme környékével nem volt soha elégedett, és bár a plasztikai műtétig nem jutott el, rendszeresen orvos-esztétikai kezelésre jár emiatt. Korábban elmondta, hogy mindig nagyon zavarták a szeme alatti karikák, melyek amellett, hogy öregítették, a tévés munkában sem voltak számára túl előnyösek.

és nyilván a kamerák miatt is számít a megjelenés. Ráadásul a szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget. Ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen szögből vesz a kamera" - mesélte néhány éve.

Azóta kiderült, hogy a ráncok ellen is segítséggel veszi fel a harcot, hialuronsavas, injekciós arckezelésen is járt már, melynek köszönhetően úgy érzi, legalább tíz évet letagadhat.

Pachmann Péter

A műsorvezető szerint nemcsak a nőket illeti meg a szépészeti beavatkozás, hanem a férfiakat is. Pachmann Péter már évek óta készül a plasztikai műtétjére, és közel az 50-hez úgy érzi, bele is fog vágni.

Ahogy múlik az idő, ezek az árkok egyre mélyebbek lesznek" - mondta a napokban.

Nagyobb, altatásos plasztikai műtétet nem vállalna, de a szépészeti, injekciós beavatkozásoktól nem zárkózik el. "Az alsószemhéj-plasztikával szimpatizálok, de csak érzéstelenítésben" - vallotta be a televíziós, aki semmi kivetnivalót nem talál abban, ha egy férfi átszabatja az arcát.

Vásáry André

Sokan meglepődtek, mikor a Farm VIP-ben az énekes sűrű hajjal tűnt fel, ugyanis szinte teljesen kopasz volt, mikor megismerték a nézők. Úgy tudni, nemcsak hajbeültetésen járt, máskor is kért már orvosi segítséget, hogy javítson a külsején.

"Nagyon jó dolognak tartom, hogy a 21. században a férfiaknak is megvannak már azok a lehetőségek, amelyekkel változtathatnak a külsejükön, az egyenjogúság a szépségiparba is betört. Én mindig a természetességre törekedtem, így most is. Örülök, ha az emberek ezt észreveszik. A hajam kapcsán semmi extra és titok nincs, nem parókám van, csak dúsítottak rajta egy kicsit. Ez a haj ad egy másik karaktert" - árulta el.

Peller Károly

A színésznek is hajbeültetése volt nemrég, elmondása szerint egy erős stresszhatás következtében egyetlen éjszaka alatt csomókban hullott ki a haja nagy része. A családjában senki nem kopaszodott, neki is mindig dús haja volt, így eleinte azt sejtette, hogy valami betegség áll a háttérben.

Pénzt és energiát nem kímélve kereste a megoldást, majd egy ismerőse segítségével eljutott egy klinikára,

ahol kiderítették, hogy hegesedéssel járó hajvesztéssel küzd, ami visszafordíthatatlan.

A műtét óta újra sok haja van, a stresszt kiváltó eseményről pedig tudatosan nem beszél, nehogy újra felzaklassa magát.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is! Van olyan magyar, férfi híresség, aki a mellét műttette meg, és olyan is, aki a homloka feltöltése után orrplasztikára készül.