Sztárokkal telezsúfolt, látványos reklámok jönnek a Super Bowl alatt

Mila Kunis a Cheetos reklámjában
Vágólapra másolva!
Matthew McConaughey ijesztő, kétdimenziós formában jelenik meg, John Travolta a kertjében készít táncos videót, miközben Mila Kunis és Ashton Kutcher tizenöt év után először dolgoznak együtt, a Wayne világa színészei pedig közel harminc év után ismétlik meg egykori szerepüket. Február 7-én játsszák az 55. Super Bowlt, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntőjét, ahol már a szünetekben adott reklámok is külön műsorszámnak számítanak – ezekből válogattunk, nézze meg a szórakoztató videókat!
Vágólapra másolva!

Az amerikaifoci-liga döntője, a Super Bowl igazi népünnepélynek számít az Egyesült Államokban, a közvetítése hagyományosan a legnézettebb tévéműsor, az eddigi rekordot tartó, 2015-ös mérkőzésre 114,4 millióan voltak kíváncsiak.

Ezen kívül hat olyan Super Bowl volt még, amely több mint 110 milliós nézettséget ért el, az amerikai tévétörténet húsz legnépszerűbb adása közé a focidöntők mellé csak a M.A.S.H. fináléja tudott beférkőzni a kilencedik helyre, a maga 106 millió nézőjével.

A tavalyi Super Bowlt a Kansas City Chiefs nyerte Forrás: AFP/2020 Getty Images/Maddie Meyer

Az elképesztően magas nézettség miatt természetesen a reklámhely is igen drága a Super Bowlon: tavaly már 5,6 millió dollárba – nagyjából 1,7 milliárd forintba – került harminc másodperc, így a legnagyobb cégek is általában erre az alkalomra tartogatják a legkreatívabb, jobbára sztárokkal megpakolt reklámjaikat.

Az idei kínálatból pár kisfilm már korábban felkerült a netre, másoknak még csak az előzetesét láthatjuk, de mindenképp érdemes rápillantani, hogy a hirdetők mivel készülnek a világ legnagyobb bulijára. Lássuk a jópofa reklámokat!

Sztárokban idén sem lesz hiány

Sztárokban természetesen idén sem lesz hiány, tizenöt év után újra együtt dolgozik például Ashton Kutcher és Mila Kunis, akik annak idején az Azok a 70-es évek show forgatásán ismerkedtek össze, 2006-ig együtt is játszottak a vígjátéksorozatban. Most Shaggyvel szálltak be a Cheetos kampányába:

Majdnem harminc év után összeállt Mike Myers és Dana Carvey is, akiket az 1992-es Wayne világá-ban, illetve az egy évvel későbbi folytatásban láthattunk a két főszereplőként, Wayne-ként és Garthként. Most az Uber Eats reklámjában játsszák el újra rég látott karaktereiket:

A General Motors igazi sztárparádét ígér, a reklámjuk ugyanis azzal kezdődik, hogy Will Ferrell teljesen kiborul azon, hogy Norvégia több elektromos autót gyárt, mint az Egyesült Államok – majd Kenan Thompsont és Awkafinát is feltüzeli, hogy mondják meg jól a véleményüket a norvégoknak:

Lapozzon, a következő oldalon még több reklámmal folytatjuk!