A People magazin által tavaly a legszexibb férfinak választott Michael B. Jordan az Amazon Alexáját helyettesíti; miközben John Travolta – Martha Stewart és az Office-ból ismert Leslie David Baker szomszédjaként – a TikTokra készít táncos videót, csak hogy megmutassa, milyen szép a gyepe:

A Nick Jonas által bemutatott termék a cukorbetegeknek segíthet, Maya Rudolph aprócska lovakon érkezik a vadnyugatra, a Schitt's Creek Emmy-díjas színésze, Dan Levy pedig túszul ejt egy M&M's csokigolyót:

Matthew McConaughey ijesztő, kétdimenziós formában jelenik meg a Dorritos kedvéért, amin Jimmy Kimmel és Mindy Kaling sem tudja túltenni magát. Amy Schumer megmutatja majonézzel teli hűtőjét, Lil Baby energiaitalt reklámoz, Lenny Kravitz érzelmes sörreklámban tűnik fel:

Sört reklámoz pár ismert sportoló is – például Serena Williams, Anthony Davis és Peyton Manning –, a Kaliforniai álom-ért Oscar-díjat kapott Damien Chazelle pedig ezúttal Dolly Parton slágerére rendezett kisfilmet a Squarespace-nek:

Aki jól figyel a reklámokra a Super Bowl alatt, az akár egymillió dollárt is nyerhet, ehhez csupán össze kell számolnia a Mountain Dew kisfilmjében feltűnő üdítős palackokat. Természetesen erre a játékra is egy híresség, John Cena invitálja a nézőket:

Február 7-én még ennél is több szórakoztató reklámot láthat majd a közönség, miközben a himnuszt Eric Church és Jazmine Sullivan énekli, a meccs félidejében pedig The Weeknd lép fel. Persze a lényeg így is a sportesemény lesz, a Kansas City Chiefs és a Tampa Bay Buccaneers között fog eldőlni, hogy ki nyeri az 55. Super Bowlt.