Ozzy Osbourne felesége mentegeti a perverz, szadista Marilyn Mansont

Marilyn Manson
Marilyn Manson performs during the Astroworld Festival at NRG Stadium on November 9, 2019 in Houston, Texas (Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP)
Vágólapra másolva!
25 éve ismeri, neki mindig megadta a tiszteletet - mondta Marilyn Mansonról Ozzy Osbourne felesége.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, az amerikai showbiznisz legújabb bukott csillaga Marilyn Manson énekes, rocksztár, akit legalább öt nő vádol azzal, hogy bántalmazta fizikailag és/vagy érzelmileg. A botrány kipattanása után több produkció és cég szakította meg kapcsolatát Mansonnal: először kiadója, a Loma Vista Recordings keddi közleményében jelentette be, hogy a nők által megfogalmazott gyanúsítások alapján azonnali hatállyal megszünteti Manson új albumának promócióját, és többé nem is dolgoznak együtt vele. Aztán gyorsan két korábbi sorozatból is törölték azokat a részeket, amelyekben szerepelt.

Marilyn Manson Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro

A zeneiparban és a tévés reality műfajában ismert személy Ozzy felesége, Sharon Osbourne, aki mentegeti az énekest, menedzsere is volt egy időben, sőt, úgy volt, hogy Manson csatlakozik Ozzyhoz a 2020-as turnéra. „Huszonöt éve ismerem. Éveken át dolgoztam vele, és nyilvánvalóan nem tudom, mi megy a hálószobájában, és nem is akarom" – kezdte Sharon. „Van olyan, hogy munkakapcsolat, és nekünk ilyen volt Marilynnel éveken keresztül.

arról, hogyan bánik a nőkkel. Amit tudok, hogyan bánik az idősebb nőkkel, például velem. Mindig megadta a tiszteletet" – emlékezett Ozzy felesége.